Η συνταγή της ημέρας: Σούπα Μανιταριών

#tsoulotip: Όσο πιο λεπτό είναι το μανιτάρι, τόσο λιγότερο μαγείρεμα χρειάζεται και έτσι κρατάμε περισσότερο τη γεύση τους.

ΥΛΙΚΑ:

1,5 ltr νερό

1 κύβο ζωμό λαχανικών

160 γρ. βούτυρο

2 κρεμμύδια, λεπτοκομμένα

1 μικρή πατάτα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κυβάκια

2 πράσα, ψιλοκομμένα

800 γρ. λευκά μανιτάρια, λεπτοκομμένα

50 ml. κονιάκ

80 ml. κρέμα γάλακτος

Αλάτι

Πιπέρι

40 ml. γάλα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.