Η συνταγή της ημέρας: Καλτσούνια
#tsoulotip: Αν δούμε ότι παίρνουν γρήγορα χρώμα στο τηγάνι τα καλτσούνια σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία ώστε να τηγανιστούν σωστά.
![Η συνταγή της ημέρας: Καλτσούνια](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2018/11/06/tsoulis.jpg?t=SCrurBhHmrUQGYEZOu1RHg)
ΥΛΙΚA
- 240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- ½ κ.σ. χυμό λεμόνι
- ½ κ.γ. αλάτι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 120 ml. νερό
- Π1 αυγό χτυπημένο, για το άλειμμα
- 100 γρ. μέλι, για το γαρνίρισμα
- Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Trending
![Βόλος: Παντρεύεται σήμερα η κόρη του Παύλου Γκλύξμπουργκ, η πιο περιζήτητη εργένισσα στη Βρετανία](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/07/06/a3646e70-olympia.jpg?t=uE9J0TNw_tntgR_sVQwfxg)
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
23:11
∙
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ