Η συνταγή της ημέρας: Καλτσούνια
#tsoulotip: Αν δούμε ότι παίρνουν γρήγορα χρώμα στο τηγάνι τα καλτσούνια σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία ώστε να τηγανιστούν σωστά.
ΥΛΙΚA
- 240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- ½ κ.σ. χυμό λεμόνι
- ½ κ.γ. αλάτι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 120 ml. νερό
- Π1 αυγό χτυπημένο, για το άλειμμα
- 100 γρ. μέλι, για το γαρνίρισμα
- Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com