Η συνταγή της ημέρας: Καλτσούνια

#tsoulotip: Αν δούμε ότι παίρνουν γρήγορα χρώμα στο τηγάνι τα καλτσούνια σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία ώστε να τηγανιστούν σωστά.

ΥΛΙΚA

  • 240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • ½ κ.σ. χυμό λεμόνι
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 120 ml. νερό
  • Π1 αυγό χτυπημένο, για το άλειμμα
  • 100 γρ. μέλι, για το γαρνίρισμα
  • Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com