Η συνταγή της ημέρας: Cordon Bleu

#tsoulotip: Ένας πιο γρήγορος τρόπος για να πανάρετε το κοτόπουλο σας είναι να το αλείψετε με γύρω γύρω με μουστάρδα και ύστερα να το βουτήξετε στα ψίχουλα ψωμιού.

Η συνταγή της ημέρας: Cordon Bleu

ΥΛΙΚΑ

2 φιλέτα κοτόπουλου

4 φέτες κασέρι

4 φέτες ζαμπόν

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Για το πανάρισμα:

150 γρ. ψίχουλα ψωμιού

50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

20 γρ. γάλα

1 αυγό, μέτριο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη γαρνιτούρα:

120 γρ. ανάμεικτη πράσινη σαλάτα (μαρούλι, ρόκα, iceberg σε ίσες αναλογίες)

Dressing μουστάρδας με μέλι

Για το dressing:

120 ml ηλιέλαιο

50 ml Ξύδι από λευκό κρασί

2 κ.σ. μουστάρδα

1 κ.σ. μέλι

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή