Η συνταγή της ημέρας: Τούρτα τριπλής σοκολάτας με φουντούκι

#tsoulotip: Το αλεύρι πρέπει να είναι κοσκινισμένο ώστε να μην έχει το γλυκό μας γρομπαλάκια μέσα.

Η συνταγή της ημέρας: Τούρτα τριπλής σοκολάτας με φουντούκι

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη βάση (παντεσπάνι)

320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

130 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

2 ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

2 κ.γ. σόδα, μαγειρική

1 ¼ κ.γ. αλάτι

300 ml γάλα, πλήρες

1 ¼ κ.γ. ξύδι

130 ml ηλιέλαιο

300 ml νερό, βραστό

3 μέτρια αυγά

1 ¼ βανίλια, εκχύλισμα

150 γρ. φουντούκια, θρυμματισμένα, καβουρδισμένα και επιπλέον 200 γρ. για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή