Η συνταγή της ημέρας: Τούρτα τριπλής σοκολάτας με φουντούκι
#tsoulotip: Το αλεύρι πρέπει να είναι κοσκινισμένο ώστε να μην έχει το γλυκό μας γρομπαλάκια μέσα.
![Η συνταγή της ημέρας: Τούρτα τριπλής σοκολάτας με φουντούκι](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2018/12/15/7a0c9d8bd9eadf879f0011817e8c2396_L.jpg?t=aq0WBCYY67oAsZimyFlHlQ)
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη βάση (παντεσπάνι)
320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
130 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
2 ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 κ.γ. σόδα, μαγειρική
1 ¼ κ.γ. αλάτι
300 ml γάλα, πλήρες
1 ¼ κ.γ. ξύδι
130 ml ηλιέλαιο
300 ml νερό, βραστό
3 μέτρια αυγά
1 ¼ βανίλια, εκχύλισμα
150 γρ. φουντούκια, θρυμματισμένα, καβουρδισμένα και επιπλέον 200 γρ. για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή