Η συνταγή της ημέρας: Μανιτάρια Bourguignon

Η συνταγή της ημέρας από τον Γιώργο Τσούλη.

Η συνταγή της ημέρας: Μανιτάρια Bourguignon

ΥΛΙΚΑ:

200 γρ. Μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα στα οκτώ

400 γρ. Λευκά μανιτάρια , κομμένα στα τέσσερα

250 γρ. Κρεμμύδια για στιφάδο, κομμένα στη μέση

1 Σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

125 ml. Κόκκινο κρασί

30 ml. Ελαιόλαδο

5 γρ. Πελτέ ντομάτας

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή