Η πιο αφράτη μους χαλβά με αμύγδαλο κανέλα

Ο παραδοσιακός χαλβάς μπορεί να είναι ένα γλυκό που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε «σκέτο», υπάρχουν ωστόσο αρκετές εύκολες συνταγές που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε χρησιμοποιώντας τον ως βασικό υλικό.
Η πιο αφράτη μους χαλβά με αμύγδαλο κανέλα

Μία από αυτές, πιθανότατα και η πιο εύκολη, είναι η κλασική πλέον «μους χαλβά με κανέλα», που περιγράφουμε παρακάτω.

Για να ετοιμάσετε την πιο λαχταριστή μους χαλβά, θα χρειαστείτε τα εξής υλικά:

250 gr χαλβάς αμύγδαλο Όλυμπος
300 gr φυτική κρέμα
4 κ.σ. ταχίνι
1 κ.γ. σκόνη κανέλα
50 γρ. αμύγδαλα λευκά, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα

Διαβάστε περισσότερα στο sarakosti.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή