Η συνταγή της ημέρας: Tartar sauce

#tsoulotip: Την πάστα από το αγγουράκι τουρσί, την κάπαρη και το κρεμμύδι μπορούμε να την αποθηκεύσουμε στο ψυγείο για αρκετό καιρό προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο.

ΥΛΙΚΑ:

350 γρ. Μαγιονέζα

3 κ.σ. Κάπαρη

3 κ.σ. Αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο

Μισό μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 1/2 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο

Χυμό από μισό lime

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com