Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μπακαλιάρο σκορδαλιά
#tsoulotip: Σε περίπτωση που έχουμε πάρει παστό μπακαλιάρο τον ξαλμυρίζουμε βάζοντάς τον σε ένα μπολ με νερό να τον καλύπτει με μισή κουταλία του γλυκού αλάτι. Αλλάζουμε κάθε 3 ώρες το νερό. Αυτή τη διαδικασία την επαναλαμβάνουμε για 1 μέρα.
ΥΛΙΚΑ:
800γρ. μπακαλιάρο χωρίς κόκκαλα και χωρίς δέρμα
Αλεύρι γ.ο.χ. για το πασπάλισμα του μπακαλιάρου
Αλάτι
Υλικά για το κουρκούτι:
500γρ. αλεύρι γ.ο.χ
2κ.γ. μπέικιν πάουντερ
250γρ. αναψυκτικό σόδα
330ml. μπύρα ξανθιά
2κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή