Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μπακαλιάρο σκορδαλιά

#tsoulotip: Σε περίπτωση που έχουμε πάρει παστό μπακαλιάρο τον ξαλμυρίζουμε βάζοντάς τον σε ένα μπολ με νερό να τον καλύπτει με μισή κουταλία του γλυκού αλάτι. Αλλάζουμε κάθε 3 ώρες το νερό. Αυτή τη διαδικασία την επαναλαμβάνουμε για 1 μέρα.

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μπακαλιάρο σκορδαλιά

ΥΛΙΚΑ:

800γρ. μπακαλιάρο χωρίς κόκκαλα και χωρίς δέρμα

Αλεύρι γ.ο.χ. για το πασπάλισμα του μπακαλιάρου

Αλάτι

Υλικά για το κουρκούτι:

500γρ. αλεύρι γ.ο.χ

2κ.γ. μπέικιν πάουντερ

250γρ. αναψυκτικό σόδα

330ml. μπύρα ξανθιά

2κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή