Η συνταγή της ημέρας: Σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκάλι
#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει εντελώς ο χαλβάς για να τον ξεφορμάρουμε.
![Η συνταγή της ημέρας: Σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκάλι](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/03/30/tsoulis2.jpg?t=E6wT3Fk68dgoXdtR8aMPqQ)
ΥΛΙΚΑ:
Για το χαλβά:
380 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
250 ml. ηλιέλαιο
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 πορτοκάλια
2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
1 κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
50 γρ. φιλέ αμυγδάλου καβουρδισμένα
Για το σιρόπι:
1 lt. νερό
300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα:
Ξύσμα πορτοκαλιού
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
![Καιρός: Το διάγραμμα θερμοκρασιών του Σάκη Αρναούτογλου - Η απότομη «κοιλιά» και η... ανηφόρα](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/07/14/7770f0e0-1720920748565-967406303-NERO-EUROKINISSI.jpg?t=kr7VByrBg0OBBkQH-YFOjw)
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή