Η συνταγή της ημέρας: Σπιτική γκρανόλα
#tsoulotip: Πρέπει να αφήσουμε την γκρανόλα να κρυώσει καλά πριν την κόψουμε.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη γκρανόλα:
160 γρ. βρώμη
70 γρ. ξηροί καρποί της αρεσκείας μας, ελαφρώς θρυμματισμένοι
50 γρ. ηλιόσποροι
150 γρ. αποξηραμένα φρούτα της αρεσκείας μας
3 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
½ κ.γ. αλάτι
¼ κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Υλικά για το σερβίρισμα:
Γιαούρτι στραγγιστό
Ξηροί καρποί
Αποξηραμένα φρούτα
Φρούτα
Μαρμελάδες/γλυκά του κουταλιού
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com