Η συνταγή της ημέρας: Ταρτάκια με μπέικον και ντοματίνια

#tsoulotip: Αφήνουμε το μπέικον να κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσουμε για να μη λιώσει η κρέμα.

ΥΛΙΚΑ

1 ζύμη για κρουασάν

200 γρ. τυρί κρέμα

80 γρ. μπέικον, κομμένο σε κυβάκια

2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

6 ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα

2 κ.σ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις