Λαχταριστή συνταγή: Κολοκυθάκια τηγανητά με σως γιαουρτιού
Κόβουμε τα κολοκύθια σε ροδέλες πάχους 7 χιλιοστών και τα αποθηκεύουμε σε ένα μπολ με νερό και αλάτι για 2 ώρες στο ψυγείο ώστε να μαλακώσουν.
ΥΛΙΚΑ
5 τμχ. κολοκύθια
300 γρ. αλεύρι
Για τη ζύμη:
140 αλευρι γ.ο.χ.
140 ml νερό
1 αυγό
Αλάτι
Για τη σως γιαουρτιού:
1 lime, χυμό & ξύσμα
400 γρ γιαούρτι
Άνηθο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή