Λαχταριστή συνταγή: Κολοκυθάκια τηγανητά με σως γιαουρτιού

Κόβουμε τα κολοκύθια σε ροδέλες πάχους 7 χιλιοστών και τα αποθηκεύουμε σε ένα μπολ με νερό και αλάτι για 2 ώρες στο ψυγείο ώστε να μαλακώσουν.

ΥΛΙΚΑ

5 τμχ. κολοκύθια

300 γρ. αλεύρι

Για τη ζύμη:

140 αλευρι γ.ο.χ.

140 ml νερό

1 αυγό

Αλάτι

Για τη σως γιαουρτιού:

1 lime, χυμό & ξύσμα

400 γρ γιαούρτι

Άνηθο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com