Σήμερα ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός; Αυτοί είναι οι υπουργοί που δεν ανησυχούν

Το μαρτύριο των υπουργών και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να περιμένουν με αγωνία ένα τηλέφωνο από το Μαξίμου ίσως τελειώσει σήμερα καθώς η γάτα εκτιμά πως πιθανότατα μέσα στη μέρα θα ανακοινωθεί και πολυαναμενόμενος ανασχηματισμός.

Βέβαια μπορεί να πέσει και έξω καθώς κανείς δεν είναι μέσα στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη, όμως από τη στιγμή που έχει αναγγελθεί για αύριο υπουργικό συμβούλιο αυτό δεν θα είχε και λογική να πραγματοποιηθεί με μία σύνθεση που δεν θα υπάρχει σε λίγες μέρες.

Η γάτα μου λέει λοιπόν, σήμερα οι ανακοινώσεις, ακολουθεί η ορκωμοσία και την Παρασκευή με το καλό η συνεδρίαση.

Τώρα ακούω και κάποιους που λένε πως ίσως όλο το πράγμα πάει αρκετά πίσω αλλά δεν θα πόνταρα σε αυτό.

Σε κάθε περίπτωση έβαλα τη γάτα να ψάξει την ατζέντα του υπουργικού της Παρασκευής και μου είπε πως θα τοποθετηθούν για θέματα των υπουργείων τους οι Χατζηδάκης, Σταικούρας και Σκυλακάκης μεταξύ άλλων, άρα μάλλον αυτοί οι τρείς θα πρέπει να αισθάνονται ήσυχοι, αν και για έναν τον είχα για μετακίνηση.

Σε ονοματολογία δεν θα μπω να σας πω πάντως πως κάποια στελέχη που σε κατ ιδίαν συζητήσεις έλεγαν πως είχαν κάποια εικόνα από τον ίδιο τον Μητσοτάκη την μία μέρα λένε άλλα και την άλλη άλλα. Εγώ μόνο τη γάτα εμπιστεύομαι και η οποία μου είπε να μην ακούω αυτά περί δεξιάς στροφής και δυναμικής εισόδου στο κυβερνητικό σχήμα των πιο δεξιών παιδιών στο κόμμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να βρει το κατάλληλο σχήμα για να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις το κυβερνητικό έργο γιατί πιστεύει, και καλά κάνει μεταξύ μας, πως από αυτό θα κριθεί όταν έρθει η ώρα.

Εν αναμονή , λοιπόν, για να δούμε τι θα προκύψει.