Αυτός θα είναι ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Πότε και πού θα βρέξει

Βελτιωμένος είναι ο καιρός σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (16/04) με τις βροχές να περιορίζονται στη Κρήτη και να σταματούν έως το μεσημέρι.
INTIME NEWS
1'

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν έως και το Μεγάλο Σάββατο ενώ την Κυριακή του Πάσχα (19/04) υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές.

Δείτε τα στοιχεία για τον καιρό τις επόμενες ημέρες, στη gallery που ακολουθεί:

Οι άνεμοι στα πελάγη από τη Μ. Παρασκευή (17/04) δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο έως και το Μ. Σάββατο (18/04). Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον καιρό που αναμένεται έως την Κυριακή του Πάσχα (19/04) με μια ματιά.

Ο καιρός το Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι το πρωί αίθριος ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά της βορειοανατολικής χώρας θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Δείτε και την πρόγνωση της μετεωρολόγου Χριστίνας Σούζη στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέο επίδομα 400 ευρώ για μακροχρόνια άνεργους - Ποιοι και πότε θα το πάρουν

Σχετικές ειδήσεις