Σάκης Αρναούτογλου: Λιακάδα και νοτιάδες την Πέμπτη - Συνεχίζονται οι χαμηλές θερμοκρασίες

Τι αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού την Πέμπτη 16/2

Σάκης Αρναούτογλου: Λιακάδα και νοτιάδες την Πέμπτη - Συνεχίζονται οι χαμηλές θερμοκρασίες
Youtube
2'

Λιακάδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένονται την Πέμπτη, ενώ κάποιες τοπικές συννεφιές ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους στο βόρειο κομμάτι του Αιγαίου, την Θράκη, την Εύβοια, τις Σποράδες και το Καστελόριζο, ωστόσο και εκεί μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ξαστεριά θα επικρατήσει τις βραδινές ώρες εκτός από τη δυτική και βόρεια Ελλάδα όπου θα έχει συννεφιά. Οι άνεμοι εξασθενούν και δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τα 3 με 4 μποφόρ, ενώ οι θερμοκρασίες θα κινηθούν και αύριο σε χαμηλά επίπεδα και κυρίως στο ορεινό κομμάτι, αλλά και σε περιοχές στα κεντρικά και βόρεια της χώρας, όπου μάλιστα ο έμπειρος προγνώστης καιρού σημειώνει πως μπορεί να έχουμε παγετό και πάχνη.

Σε ό,τι αφορά την Αττική, εκεί η μέρα θα ξεκινήσει με κάποια σύννεφα, ωστόσο τις μεσημβρινές ώρες ο ήλιος θα λάμψει. Έτσι, στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, θα επικρατήσει λιακάδα, ενώ και το βράδυ ο ουρανός θα είναι ξάστερος. Οι άνεμοι θα κυμανθούν στα 2-4 μποφόρ, ενώ – ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες – η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή και θα κυμανθεί από 3-13 βαθμούς.

Στην Κεντρική Μακεδονία οι λιακάδες των τελευταίων ημερών θα συνεχιστούν και αύριο Πέμπτη. Στη Θεσσαλονίκη από το πρωί θα έχει ήλιο, ενώ μόνο στο νοτιοανατολικό κομμάτι της Χαλκιδικής σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου θα συννεφιάσει τις πρωινές ώρες με μικρή πιθανότητα βροχής. Μετά το μεσημέρι όμως, ο καιρός θα βελτιωθεί και στην Χαλκιδική. Αργά την νύχτα είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα στραφούν σε πιο νότιους, περίπου 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία το πρωί θα κυμανθεί στους 2 – 12 βαθμούς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή