Καιρός: Από αύριο ζέστη και μπόρες, αλλά ριζική αλλαγή μετά το πρώτο δεκαήμερο - Τι έρχεται

Καιρός: Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για βαρομετρικό χαμηλό μετά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 

Καιρός: Από αύριο ζέστη και μπόρες, αλλά ριζική αλλαγή μετά το πρώτο δεκαήμερο - Τι έρχεται
Φωτ.: Eurokinissi
1'

Ανεβαίνει η θερμοκρασία μετά την τελευταία κακοκαιρία, αλλά οι βροχές δεν θα εκλείπουν με την αστάθεια να συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες.

Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη έκανε λόγο για βροχές σε Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα.

Συγκεκριμένα άνοδος της θερμοκρασίας και βροχές στα δυτικά θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού για τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου καθώς σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής υπηρεσίας, Θοδωρή Κολυδά, η αστάθεια θα διατηρηθεί στη χώρα μας τη νέα εβδομάδα.

Μάλιστα τη Δευτέρα και την Τρίτη κυρίως στη δυτική και νότια Ελλάδα αναμένονται αρκετές καταιγίδες. Όπως τόνισε ο κ. Κολυδάς μιλώντας στο Star, τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται μεσημεριανές και απογευματινές ώρες χωρίς να είναι ιδιαίτερα έντονα.

Αλλαγή σκηνικού μετά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου

Ωστόσο όπως αναφέρει ο προγνώστης καιρού Λευτέρης Σούσος προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου με αρχές του δευτέρου αναμένεται πιθανή αλλαγή του καιρού με βαρομετρικό χαμηλό από τα δυτικά να εισέρχεται προς την χώρα μας και να δίνει περισσότερες βροχές με ιδιαίτερη έμφαση τα δυτικά και βόρεια και εκ νέου μικρή πτώση του υδραργύρου. Ωστόσο η αστάθεια θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Σεπτέμβρη τις θερμές ώρες κυρίως.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή