Καιρός: Το Φθινόπωρο ξεκινά με ζέστη και καταιγίδες - Οι περιοχές που επηρεάζονται

Η αστάθεια του καιρού συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες
2'

Ανεβαίνει η θερμοκρασία μετά την τελευταία κακοκαιρία, αλλά οι βροχές δεν θα εκλείπουν με την αστάθεια να συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο προγνώστης Θεόδωρος Χατζηγρίβας προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τα καιρικά φαινόμενα που θα δούμε αύριο στην χώρα μας. Ο καιρός αύριο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου θα είναι γενικά αίθριος με αρκετή ηλιοφάνεια, και λίγες διάσπαρτες τοπικές νεφώσεις σε Ηπειρο ,και Ιόνιο.

Τοπικές νεφώσεις θερμικής αστάθειας θα επικρατήσουν σε τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Δυτικής Στερεάς, Δυτικής και κεντρικής Πελοπονησσου ,Δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας, και τοπικά οριακά τα δυτικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας αλλά και τοπικές βροχές, μπορες και στα ορεινά τοπικές καταιγίδες με βελτίωση μέχρι τι βράδυ.

Ακολουθεί η ανάρτηση του:

«Σε ολόκληρη τη χώρα αρχικά αίθριος καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια, και λίγες διάσπαρτες τοπικές νεφώσεις σε Ηπειρο ,και Ιόνιο.

Τις θερμές-απογευματινες ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις θερμικής αστάθειας σε τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Δυτικής Στερεάς, Δυτικής και κεντρικής Πελοπονησσου ,Δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας, και τοπικά οριακά τα δυτικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, και πιθανώς ορεινά της βόρειας Στερεάς , οριακά στην Κέρκυρα και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, μπορες και στα ορεινά τοπικές καταιγίδες με βελτίωση μέχρι τι βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα θα παραμείνει αίθριος μέχρι το βράδυ.
Ανεμοι στο Ιόνιο βόρειο δυτικοί με ένταση στα ανοιχτά.

Στο ανατολικοω,κεντρικό και νότιο, νότιο ανατολικο Αιγαίο βορείων, βόρειο δυτικών με ένταση στα ανοιχτά, και κυριως στα νότιο ανατολικά.

Στο βόρειο Αιγαίο αρχικά νότιο δυτικών, και τοπικά στα ανατολικά παράκτια και το Θερμαϊκό, νότιο ανατολικών με τάση προς δυτικούς, βόρειο δυτικούς.
θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες κυρίως, και σε περιοχές που θα κυριαρχήσει ο ήλιος».