Καιρός: Ξεκίνησε το κρίσιμο 48ωρο - Με βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

Νέα πρόγνωση καιρού από τον Θεοφάνη Χατζηγρίβα

Καιρός: Ξεκίνησε το κρίσιμο 48ωρο - Με βροχές και καταιγίδες το Σάββατο
2'

Άστατος θα είναι ο καιρός στη χώρα μας και αύριο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου με αρκετή ηλιοφάνει αλλά και διάσπαρτες τοπικές νεφώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο προγνώστης Θεοφάνης Χατζηγρίβας προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου ανέφερε πως θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες και κεντρική Στερεά.

Πιθανότητα, σύμφωνα με τον ίδιο, να βρέξει και σε περιοχές της Ηπείρου μακριά,από τη θάλασσα, και ορεινά της Στερεάς γενικός, βόρειας Αττικής (ορεινά,), και ορεινά,Πελοπονησσου ,αργά σε κάθε περίπτωση. άνεμοι στο Ιόνιο βόρειο δυτικοί τοπικά με ένταση, και στο ανατολικο και νότιο ανατολικο Αιγαίο, βορείων, βόρειο δυτικών σταδιακά με ιδιαίτερη ένταση.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση του:

ΣΑΒΒΑΤΟ 07.09.2024

Σε ολόκληρη τη χώρα αρχικά αίθριος καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια και διάσπαρτες τοπικές νεφώσεις σε Ιόνιο, και ηπειρωτικά. Γρηγορα όμως αρχικά σε τμήματα,της κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης,και μέσα στην ημέρα τμηματικά σε τμήματα της υπόλοιπης Μακεδονίας, και μέχρι το βράδυ σταδιακά σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες και κεντρική Στερεά ,οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, μπορες η καταιγίδες.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα σε τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, Θράκης, Πέλλας, Ημαθίας και το βράδυ αργά προς κυριακη κυρίως σε τμήματα της Πιερίας(παράκτια), παράκτια Λαρίσης, και ανατολική Μαγνησία, ενώ καταιγίδες θα,σημειωθούν και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στο υπόλοιπο Αιγαίο σταδιακά βορείων, βόρειο ανατολικών με ένταση τμηματικά. Στα ανατολικά παράκτια κυρίως ανατολικών. Θερμοκρασία σε πτώση, κυρίως στα βόρεια, βόρειο ανατολικά, και τοπικά σε υψηλά στα νοτιότερα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή