Καιρός - Τσατραφύλλιας: «Επιδρομή» με φθινόπωρα από τα παλιά

Λόγο για «φθινόπωρο από τα παλιά» έκανε ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας
INTIME NEWS
1'

Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας ενημέρωσε πως το καιρικό τοπίο θα εναρμονιστεί με την εποχή καθώς ο καιρός θα είναι άκρως φθινοπωρινός.

Μάλιστα, μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε πως από την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν βροχές και ψύχρα.

Ειδικότερα ανέφερε:

"Φθινόπωρο από τα παλιά με ζακέτα και ομπρέλα"!

Επιτέλους ένα ευχάριστο νέο!

Μετά από πολλούς μήνες θερμοκρασιακής ανωμαλίας ο καιρός εναρμονίζεται με την εποχή, δείχνοντας το μεγαλείο της φύσης να έχει την τάση να αυτορυθμίζεται, σε ένα περιβάλλον που οι κλιματικές αποκλίσεις είναι όλο και συχνότερες.

Έτσι λοιπόν την εβδομάδα που μας έρχεται θα έχει και βροχές και ψύχρα! Συγκεκριμένα Θα εξαφανιστούν τα 30άρια με τη θερμοκρασία να βρίσκεται 3-4 βαθμούς κάτω από τα κανονικά επίπεδα ενώ οι βροχές θα είναι μπόλικες από την Τρίτη (17/9/24) και μετά ,αφού διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά από την κεντρική Μεσόγειο θα μας επηρεάσουν.

Όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά , ωστόσο τα επόμενα 24ωρα θα δούμε αν οι βροχές θα έχουν ιδιαίτερη ένταση και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής σε κάποιες περιοχές.

Υ.Γ : Να τονίσω ότι στις περιοχές που δεν έχει γίνει σωστή αντιπλημμυρική θωράκιση ( καθαρισμοί ρεμάτων ,φρεάτια , μέτρα αντιστήριξης κ.α) ) θα είναι οι περισσότερο πιθανές για τυχόν προβλήματα - και όχι εξαιτίας της κλιματικής κρίσης.