Καιρός - Τσατραφύλλιας: Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Πού θα δούμε καταιγίδες

Με το σκηνικό να θυμίζει καλοκαίρι θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Καιρός - Τσατραφύλλιας: Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Πού θα δούμε καταιγίδες
INTIME.
1'

Με άνοδο της θερμοκρασίας θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν προβλέπονται ιδιαίτερες βροχές.

Αναλυτικότερα, αύριο Τετάρτη (25/9), σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια, αναμένεται αίθριος καιρός και μόνο στην βορειοδυτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα αγγίξει στα μέγιστα επίπεδα τους 31 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 μποφόρ.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και την Πέμπτη (26/9) στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμα και τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Κλείνοντας, ο μετεωρολόγος του Alpha έκανε λόγο για γενική ηλιοφάνεια τις επόμενες ημέρες, με την θερμοκρασία να διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αντηλιακό μέχρι το Σάββατο και μετά... ψυχρό μέτωπο - Νέα πρόγνωση Κολυδά

Απότομη αλλαγή του καιρού αναμένεται τις επόμενες ημέρες καθώς μέχρι και το Σάββατο η θερμοκρασία θα βρίσκεται στα ύψη ενώ μετά θα πέσει απότομα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θεόδωρος Κολυδάς προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων πως το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού την Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας, που θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Παράλληλα, ανέφερε πως η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα πέσει κατά 5 περίπου βαθμούς, επανερχόμενη σε κανονικά -φθινοπωρινά επίπεδα

Ακολουθεί η ανάρτηση του Θεόδωρου Κολυδά:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή