Καιρός: Τέλος η ζέστη - Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα

Πέφτει η θερμοκρασία μετά απο μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά.
EUROKINISSI
1'

Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς.

«Οι βροχές της Κεντρικής Μεσογείου -που εκεί θα είναι πολλές και έντονες- μας δίνουν μια ελπίδα και σε μας. Βέβαια απ' ότι δείχνουν τα προγνωστικά, οι περιοχές που θα ωφεληθούν στη χώρα μας θα είναι για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο», σημειώνει ο κ. Κολυδάς σε ανάρτησή του στο Χ.

Η ανάρτηση του κ. Κολυδά:

«Μετά από πολύ χρονικό διάστημα προβλέπεται να έχουμε πτώση της θερμοκρασίας με διάρκεια και με τιμές κοντά ή λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή (Xάρτης 1 ) .

Προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδος μπαίνει και λίγο "αχνό μπλέ" στη ζωή μας (Χάρτης 2 )

Οι βροχές της Κεντρικής Μεσογείου -που εκεί θα είναι πολλές και έντονες- δίνουν μια ελπίδα και σε μας. Βέβαια απ' ότι δείχνουν τα προγνωστικά , οι περιοχές που θα ωφεληθούνστη χώρα μας θα είναι οι δυτικές για το ερχόμενο ΣΚ (Χάρτης 3)

Στην μακροπρόθεσμη προοπτική, υπάρχει κάποιο "φως" στο τέλος της περιόδου από το τέταρτο βίντεο που ακολουθεί, αλλά η πρόγνωση αυτή είναι επισφαλής διότι βρίσκεται αρκετά μακριά στον προγνωστικό μας ορίζοντα . (Βίντεο 4) ».