Καιρός - Κολυδάς: Μονοψήφιες θερμοκρασίες - 3-5°C στα ηπειρωτικά

Πτώση της θερμοκρασίας, κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, έρχεται από σήμερα.

Καιρός - Κολυδάς: Μονοψήφιες θερμοκρασίες - 3-5°C στα ηπειρωτικά
INTIME NEWS
1'

Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, έρχεται από σήμερα, προειδοποιεί ο Θοδωρής Κολυδάς.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής της ΕΜΥ, «η διατήρηση των θερμοκρασιών σε επίπεδα κατά 3 με 5 βαθμούς Κελσίου κάτω από τα κανονικά επίπεδα θα αποτελέσει το κυριότερο χαρακτηριστικό του καιρού, ενώ μονοψήφιες ελάχιστες τιμές θερμοκρασίας αναμένονται στα περισσότερα ηπειρωτικά».

Παράλληλα ο κ. Κολυδάς επισήμανε ότι οι άνεμοι «θα εξασθενήσουν προοδευτικά το Σαββατοκύριακο», ενώ τόνισε ότι οι «βροχές θα είναι λίγες, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια».

Δείτε την ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά:

«Τα οπισθοδρομούντα χαμηλά και το ξεροβόρι. Η διατήρηση των θερμοκρασιών σε επίπεδα κατά 3 με 5 βαθμούς Κελσίου κάτω από τα κανονικά επίπεδα το κυριότερο χαρακτηριστικό του καιρού. Μονοψήφιες ελάχιστες τιμές θερμοκρασίας στα περισσότερα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι προοδευτικά το Σαββατοκύριακο θα εξασθενήσουν, και θα ενισχυθούν από βδομάδα. Οι βροχές πολύ λίγες στα κεντρικά και βόρεια, καθώς τα συστήματα που επηρεάζουν την Κεντρική Μεσόγειο όχι μόνο δεν έρχονται προς την περιοχή μας, αλλά γίνονται οπισθοδρομούντα, δηλαδή κατευθύνονται προς τα δυτικά».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή