Καιρός - Σκηνικό έκπληξη μέχρι τέλος του μήνα: Ριζική αλλαγή και μέσα στην μέρα

Καιρός: Κυρίαρχοι άνεμοι στο Αιγαίο, μέχρι και το τέλος θα είναι οι βροχοδιώκτες βοριάδες

Καιρός - Σκηνικό έκπληξη μέχρι τέλος του μήνα: Ριζική αλλαγή και μέσα στην μέρα
In Time
1'

Σκηνικό έκπληξη αναμένεται μέχρι τέλος του μήνα αναφορικά με τον καιρό.

Θα υπάρχει μάλιστα ριζική αλλαγή καιρικών συνθηκών και μέσα στην ίδια μέρα.

Σύμφωνα με το Weather Analysis, πολύ χαρακτηριστικά φαίνεται το πως η κεντρική Μεσόγειος και η Ιταλία, θα βρεθούν στο επίκεντρο της καιρικής δραστηριότητας το τελευταίο 10ήμερο του μήνα.

Στην πρόβλεψη που έχει αναρτηθεί στο Facebook αναφέρεται επίσης:

Η αλήθεια είναι οτι περίμενα αυτή την κακοκαιρία ( βλ μακροπρόθεσμή μου) να χτυπήσει και την χώρα μας, αλλά όπως όλα δείχνουν και δεν θα αλλάξουν, αυτή θα φρενάρει στα ανοικτά της Κέρκυρας, αφήνοντας εκτός φαινομένων τα Βαλκάνια και την χώρα μας. Κάποιες άνευ σημασίας βροχές βέβαια θα πέσουν κατά τόπους κυρίως σε περιοχές βορείου ρεύματος, αλλά τίποτα ουσιαστικό. Το κύριο χαρακτηριστικό του επομένου 10ημέρου, θα είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ θερμοκρασιών ημέρας και νύκτας.

Την ημέρα και με την βοήθεια της σφοδρής ηλιοφάνειας ( από Δευτέρα κυρίως και μετά) η θερμοκρασία τα μεσημέρια θα φτάνει τους 20-25 βαθμούς σε βόρεια/νότια αντίστοιχα, ενώ τις νύκτες, με την βοήθεια της ξαστεριάς αλλά και της επιφανειακής μεταφοράς κρύου που ήδη έχει ξεκινήσει, οι ηπειρωτικές περιοχές θα πέφτουν αρκετά κάτω από τους 10 βαθμούς, ενώ θα έχουμε και τιμές κοντά στο μηδεν στα βορειότερα κλειστά ηπειρωτικά τμήματα. Κυρίαρχοι άνεμοι στο Αιγαίο, μέχρι και το τέλος θα είναι οι βροχοδιώκτες βοριάδες.

463821494_122163954410259917_3481339198811541145_n.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή