Καιρός - Καλλιάνος: Χιόνια από το βράδυ - Τι είπε για την Αττική

Ο Γιάννης Καλλιάνος σημείωσε ότι κακοκαιρία θα κρατήσει μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα

Καιρός - Καλλιάνος: Χιόνια από το βράδυ - Τι είπε για την Αττική
1'

Για σύντομη ψυχρή «εισβολή» έκανε λόγο ο Γιάννης Καλλιάνος στην εκπομπή «Live News» του MEGA, προσθέτοντας ότι το πέρασμα θα είναι απότομο αλλά γρήγορο.

«Αναμένονται χιόνια από τον Διόνυσο και βοριότερα από τα 500 μέτρα στην Αττική σήμερα το βράδυ» δήλωσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο ίδιος δήλωσε επίσης πώς θα παρατηρηθούν βροχές και καταιγίδες σε διάφορα τμήματα της χώρας, με χιονοπτώσεις να σημειώνονται στα ορεινά και ημιορεινά σημεία.

Το βράδυ, οι άνεμοι θα ενισχυθούν στα 8 μποφόρ.

Ο κ. Καλλιάνος σημείωσε ότι η κακοκαιρία θα κρατήσει μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα.

«Μην ξεθαρρεύετε οι Αθηναίοι...» - Η πρόγνωση Τσατραφύλλια

Με ανάρτησή του ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, έκανε λόγο για ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ώρες στην Αθήνα.

Αύριο Τέταρτη θα ξυπνήσουμε με 6-7 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας και θα φυσάει κρύο αέρα, όπως αναφέρει ο κύριος Τσατραφύλλιας.

Μάλιστα, από το απόγευμα θα έχουμε και βροχές στο λεκανοπέδιο ενώ προς το βράδυ θα χιονίσει στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή