Καιρός για… βροχές: Και μετά πάλι Άνοιξη – Πού και πότε θα σημειωθούν καταιγίδες

Ανοιξιάτικο αναμένεται το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Καιρός για… βροχές: Και μετά πάλι Άνοιξη – Πού και πότε θα σημειωθούν καταιγίδες
2'

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) για αύριο, Τετάρτη (24-02-2016) προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ, που βαθμιαία στα δυτικά θα γίνουν βορειοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Την Πέμπτη 25-02-2016 στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες με σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 και στα βορειοανατολικά 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτίους. Στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Την Παρασκευή (26-02-2016) προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο (27-02-2016) αναμένεται να σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή (28-02-2016) και τη Δευτέρα (29-02-2016) λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή σταδιακή άνοδο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή