Ο καιρός τρελάθηκε – Ο κυκλώνας πέρασε και… Δείτε πού θα φτάσει σήμερα η θερμοκρασία

Μετά τα σοβαρά προβλήματα που άφησε πίσω του ο κυκλώνας που σάρωσε την Κρήτη, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.Δείτε πού θα φτάσει η θερμοκρασία σήμερα, Τρίτη (01/11/2016), σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Ο καιρός τρελάθηκε – Ο κυκλώνας πέρασε και… Δείτε πού θα φτάσει σήμερα η θερμοκρασία
2'

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα, Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά, στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και τα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Στη νότια Πελοπόννησο νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες κυρίως στην Κρήτη με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Τετάρτη (02/11/2016) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Βαθμιαία από τις βραδινές ώρες οι νεφώσεις στα δυτικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο νότιο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή