Αγίου Πνεύματος – Καιρός: Σε αυτές τις περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες σε λίγες ώρες

Καιρός Αγίου Πνεύματος: Άστατος ο καιρός σήμερα (05/06/2017), Αγίου Πνεύματος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Πού και πότε θα βρέξει – Από το απόγευμα αναμένεται η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου – Προσοχή στους δρόμους

Αγίου Πνεύματος – Καιρός: Σε αυτές τις περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες σε λίγες ώρες
2'

Φθινοπωρινό και σήμερα το σκηνικό του καιρού. Βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 πρόσκαιρα στα ανατολικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Τρίτη (06/06) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά βαθμιαία από το μεσημέρι νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι στα νότια ανατολικοί 4 με 5 5 και στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή