Καιρός για μπάνια! Σε αυτές τις περιοχές ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου

Καιρός: Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού και τις επόμενες ημέρες – Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, ξεπερνώντας τους 30 βαθμούς Κελσίου – Πού θα σημειωθούν βροχές, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
3'

Καιρός για μπάνια! Αν δεν έχετε ακόμα προγραμματίσει τι θα κάνετε το Σαββατοκύριακο μπορείτε να πάτε σε μία κοντινή παραλία. Ο καιρός θα σας… το επιστρέψει, καθώς ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά την Παρασκευή (26/04/2018) στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τα απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Τη νύχτα στα ανατολικά βόρειοι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονία και της Θράκης. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Το βράδυ στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Τη νύχτα από ανατολικές διευθύνσεις στα νότια 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Τη νύχτα στα ανατολικά και τα νότια βόρειοι, βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 βαθμιαία στις Κυκλάδες τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Το Σάββατο (28/04/2018) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά και βόρεια.

Την Κυριακή (29/04) αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα δυτικά, κεντρικά και τα νότια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια.

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το διπλό φονικό στην Κύπρο: «Έχω άνθρωπο μέσα στο σπίτι»

Νέα Σμύρνη: Αποκαλύψεις - σοκ από τη μητέρα της 22χρονης – Τα αίματα στο σπίτι και τα ψέματα

Σχετικές ειδήσεις