Παρουσίασαν στον Παπούλια το νέο σχέδιο για την Αθήνα

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ενημερώθηκε για την αρχιτεκτονική μελέτη ανασυγκρότησης του κέντρου της Αθήνας, από την αντιπροσωπία του Ιδρύματος Ωνάση, που είχε την πρωτοβουλία για το σχέδιο ανάπλασης.
Παρουσίασαν στον Παπούλια το νέο σχέδιο για την Αθήνα
1'

Ο πρόεδρος του ιδρύματος, Αντώνης Παπαδημητρίου, ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Ιωαννίδης και η γραμματέας Μαριάννα Μόσχου παρουσίασαν στον κ. Παπούλια για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου, ένα θέμα για το οποίο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα, ενημερώθηκε και για την επέκταση κυκλοφορίας του τραμ, μέσο που όπως υποστήριξε ο κ. Παπούλιας μεγάλωσε με αυτό και ελπίζει να γυρίσει.

Θετική ήταν η απάντηση του προέδρου του ιδρύματος σχετικά με το τραμ, ο οποίος επιβεβαίωσε πως θα γυρίσει και μάλιστα «θα είναι βασικό μέσο. Μιλάμε για τη δημιουργία πόλων ενδιαφέροντος: οικονομικού, εμπορικού, πολιτιστικού καθώς το κέντρο είναι μία Πανεπιστημιούπολη με δέκα Πανεπιστημιακά κτίρια», τόνισε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να μάθει και για τα χρονοδιαγράμματα, ενώ ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι «δεν θα λυθούν όλα τα προβλήματα, ούτε η πορνεία, ούτε τα ναρκωτικά, ούτε η ανεργία, ούτε η ανέχεια. Αλλά βοηθάμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να αλλάξει το τοπίο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή