Γαλάτσι: Πρόγραμμα απασχόλησης για άνεργους επιστήμονες

Την έναρξη του προγράμματος «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Γαλατσίου και Φιλοθέης-Ψυχικού» ανακοινώνει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την απασχόληση Γαλατσίου, Ψυχικού-Φιλοθέης.

Γαλάτσι: Πρόγραμμα απασχόλησης για άνεργους επιστήμονες
1'

Στο πλαίσιο του προγράμματος προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους, που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να δηλώσουν συμμετοχή από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 28 Μαρτίου του 2014.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι κάτοικοι των Δήμων Γαλατσίου ή Φιλοθέης – Ψυχικού, οι οποίοι είναι είτε άνεργοι, ανεξαρτήτως κατηγορίας, και εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ με κάρτα ανεργίας σε ισχύ είτε Νέοι Επιστήμονες (όπως ιατροί, οδοντίατροι κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί, που είναι απόφοιτοι των Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών σχολών) υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα χαρακτηριστικά του προγράμματος.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρέμβαση ενεργειών και δράσεων, η οποία στοχεύει στην ένταξη 54 ανέργων στην τοπική αγορά εργασίας και στην ενίσχυση 24 Νέων Επιστημόνων για την επέκταση της υπάρχουσας επιχείρησής τους ή για την ενδυνάμωση της κύριας δραστηριότητας τους.

Τα χαρακτηριστικά των Νέων Επιστημόνων μπορείτε υπάρχουν στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ή στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης για την Απασχόληση Γαλατσίου, Ψυχικού-Φιλοθέης:www.topsagfp.gr.

Διαβάστε επίσης: Ανοίγουν 820 θέσεις εργασίας στον ΟΤΕ

ΟΑΕΔ: Ανοίγουν 10.000 θέσεις για ανέργους σε επιχειρήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή