Πελοπόννησος: Συνελήφθη για ναρκωτικά νεοεκλεγείς πρόεδρος Κοινότητας

Σοκάρει την τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας η σύλληψη νεοεκλεγέντος Πρόεδρου Κοινότητας που αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου καθώς ο νεαρός είναι πολύ γνωστός στη περιοχή και ουδείς περίμενε την σύλληψή του από τις αρχές.
Πελοπόννησος: Συνελήφθη για ναρκωτικά νεοεκλεγείς πρόεδρος Κοινότητας
1'

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση συνελήφθη, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ο 35χρονος ημεδαπός, για παράβαση των Νομοθεσιών για ναρκωτικά και όπλα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 35χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:

Δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους -1,5- μέτρο περίπου, μικροποσότητα κάνναβης, ποσότητα σπόρων κάνναβης, βάρους -3,5- γραμμαρίων περίπου, πέντε δισκία που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά, ζυγαριά ακριβείας, περίστροφο και δύο κυνηγετικά όπλα.

Επιπρόσθετα, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο, ο οποίος συνορεύει με ελαιοπερίβολο του 35χρονου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2 μέτρα.

Ο 35χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας.

Πηγή: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Τι πρέπει να προσέξουν όσοι ταξιδεύουν προς Λαμία

Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι αλλοδαπών στην Πάτρα

Ο Καστοριανός και η «Αφροδίτη»! (pics)

Με συνέχιση των κινητοποιήσεων απειλούν οι κτηνοτρόφοι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή