Κρήτη: «Αίλουρος» ο Σήφης – Κατάφερε να ξεφύγει και από τον Μπεχρά

Θα συνεχίζει να κόβει βόλτες ο Σήφης στη λίμνη του φράγματος Ποταμών Αμαρίου καθώς κατάφερε να ξεφύγει και από τον διάσημο «κροκοδειλάκια» Ολιβιέ Μπεχρά
Κρήτη: «Αίλουρος» ο Σήφης – Κατάφερε να ξεφύγει και από τον Μπεχρά
1'

Χθες την νύχτα για τρίτη φορά, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη προσπάθεια από τον διάσημο ερπετολόγο, στην οποία συμμετείχαν ο διδάκτωρ βιολογίας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Πέτρος Λυμπεράκης καθώς και ο διευθυντής του ΟΑΚ στο Ρέθυμνο Βαγγέλης Μαμαγκάκης.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr, ο κ. Μαμαγκάκης, ο κ.Μπεχρά είδε και πάλι τον κροκόδειλο, τον πλησίασε προκειμένου να καταφέρει να τον πιάσει, αλλά ο Σήφης με εντυπωσιακή αντίδραση εξαφανίστηκε και παρά του ότι η προσπάθεια συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ο κροκόδειλος παρέμεινε άφαντος.

Να σημειωθεί, πως την νύχτα της Τετάρτης, ο Ολιβιέρ Μπεχρά μετά από δύο προσπάθειες, ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό, έφτασε στο σημείο να πιάσει με τα χέρια του τον κροκόδειλο, ο οποίος κατάφερε να του ξεγλιστρήσει.

«Σήμερα ο κ.Μπεχρά πρέπει να αναχωρήσει απο την Κρήτη καθώς έχει και άλλες υποχρεώσεις και τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει», είπε ο κ. Μαμαγκάκης, ενώ σε ότι αφορά στο τι θα γίνει στην συνέχεια, τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή προκειμένου να πάρει αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης:

«Άδειασαν» το σπίτι πασίγνωστης ηθοποιού–Της άρπαξαν 70.000 ευρώ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή