Η ικανότητα 8χρονης, δίνει σήμα στο Amber Alert

Η Elysha Shelton 8 ετών απήχθη από τον πατέρα της, Donnie από το σπίτι της στη Νότια Καρολίνα...
1'

Η Elysha Shelton 8 ετών απήχθη από τον πατέρα της, Donnie από το σπίτι της στη Νότια Καρολίνα το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με τις αρχές. Ήταν ήδη μακριά από το Kentucky και το σπίτι του, όταν το μικρό κορίτσι είδε μια νοσοκομειακή πινακίδα μπροστά τους. Αμέσως έπλεξε μια ιστορία βαριάς αδιαθεσίας - έντονου κοιλιακού άλγους, έτσι ώστε να αναγκάσει τον πατέρα της να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών.

Μια νοσοκόμα υποπτεύθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, από την προσπάθεια του κοριτσιού να δείξει με το παίξιμο των ματιών της, πως κάτι ανορθόδοξο συνέβαινε. Αμέσως βγήκε από το χώρο των επειγόντων και αναζήτησε την ιστοσελίδα του Amber Alert. Εκεί διαπίστωσε την φωτογραφία του κοριτσιού και ειδοποίησε τις αρχές. Ο πατέρας στην αυτόφωρη διαδικασία υποστήριξε πως η κόρη του κινδύνευε στη μητέρα της και γι αυτό την απομάκρυνε, φοβούμενος για την ασφάλεια της.

Οι γονείς του κοριτσιού είχαν χωρίσει προ καιρού και την επιμέλεια την πήρε η μητέρα. Ωστόσο ο πατέρας δεν δίστασε να απομακρύνει με τη βία την κόρη από την μητέρα της.
Το μικρό κορίτσι επέστρεψε στη μητέρα και η νοσοκόμα υποστήριξε πως «ένιωσα την αγωνία της σαν να επρόκειτο για δικό μου παιδί».