Τρόμος σε πτήση: Επιβάτης όρμησε στο πιλοτήριο - Δείτε τι ακολούθησε (pics)

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση η οποία είχε απογειωθεί από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ με προορισμό το Νιου Τζέρσι
Τρόμος σε πτήση: Επιβάτης όρμησε στο πιλοτήριο - Δείτε τι ακολούθησε (pics)
Pixabay
2'

Οι Αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα μετά από επίθεση σε αεροσυνοδό και απόπειρα να κάνει έφοδο σε πιλοτήριο αεροπλάνου την Πέμπτη (09/01).

Συνεπιβάτης στην ίδια πτήση περιέγραψε το τρομακτικό περιστατικό, αναφέροντας ότι το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να προσγειωθεί όταν ο ύποπτος κατευθύνθηκε στο πιλοτήριο με «ταχύτατο σπριντ».

Δείτε φωτογραφίες του νεαρού στη Gallery:

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 28χρονος Matthew Dingley συνελήφθη αφού η πτήση της United Express από το αεροδρόμιο Dulles προσγειώθηκε στο Newark. Ο άνδρας φέρεται να άρχισε να έχει απρόβλεπτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της πτήσης και εφόρμησε προς το πιλοτήριο ενώ το αεροσκάφος πλησίαζε τον προορισμό του.

«Αυτός ο τύπος έτρεξε με μεγάλη ταχύτητα, κατευθείαν προς το πιλοτήριο, χτύπησε την είσοδό του, άρχισε να κοπανάει την πόρτα» είπε ο συνεπιβάτης του Mike Egbert. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν μια αεροσυνοδός προσπάθησε να παρέμβει, ο Dingley άρχισε να της επιτίθεται.

Αφού προσγειώθηκε το αεροπλάνο, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο αφού προηγουμένως εκείνος είχε παλέψει μαζί τους.

«Σήκωσε έναν αστυνομικό και τον έριξε προς τα πίσω» αφηγήθηκε ο Egbert. «Αν είχε καταφέρει να μπει στο πιλοτήριο μόνο ο Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί».

Η αεροσυνοδός μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο από το οποίο στη συνέχεια της δόθηκε εξιτήριο. Έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού, όχι όμως σοβαρά.

Με πληροφορίες από: nypost.com, cnn.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι

Χαμός στο Μπάκιγχαμ: Ο Φίλιππος λύνει τη σιωπή του - Τι λέει για Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή