Δώδεκα οι νεκροί στο Πακιστάν

Δώδεκα είναι τελικά οι νεκροί από την πτώση ρωσικής κατασκευής μεταγωγικού αεροσκάφους που συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή...
1'

Δώδεκα είναι τελικά οι νεκροί από την πτώση ρωσικής κατασκευής μεταγωγικού αεροσκάφους που συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο του Καράτσι στο Πακιστάν. .

Συγκεκριμένα σκοτώθηκαν οι οκτώ επιβαίνοντες στο μεταγωγικό που είχε προορισμό το Σουδάν και μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια 31 τόνων και τέσσερεις υπάλληλοι του αεροδρομίου που εργάζονταν σε υπό κατασκευή κτίριο το οποίο κτυπήθηκε από την πτώση του αεροσκάφους, όπως ανακοινώθηκε από κυβερνητικούς αξιωματούχους του Πακιστάν.

Το αεροσκάφος, ένα Ιλιούσιν-76 κατέπεσε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο πέντε λεπτά μετά την απογείωσή του. Τελευταία επικοινωνία του πιλότου με τον πύργο ελέγχου έκανε λόγο για φωτιά σε μια από τις μηχανές.

Στο μεταξύ από την Ουκρανία ανακοινώθηκε ότι επτά από τους επιβαίνοντες στο μεταγωγικό αεροσκάφος ήταν Ουκρανοί και όχι Ρώσοι όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από λάθος των υπηρεσιών του αεροδρομίου στο Καράτσι.