Έγινε το θαύμα: Βρέφος πέθανε για 6 δευτερόλεπτα, έμεινε 82 μέρες στη ΜΕΘ και έζησε

Μια ιστορία με μια ηρωίδα!

Έγινε το θαύμα: Βρέφος πέθανε για 6 δευτερόλεπτα, έμεινε 82 μέρες στη ΜΕΘ και έζησε
2'

Το όνομα της Forrest Gardiner έχει γίνει συνώνυμο της ελπίδας και της θέλησης για ζωή τις τελευταίες ώρες στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς το βρέφος πέθανε για 6 δευτερόλεπτα, πέρασε 82 ημέρες στην εντατική και επέζησε!

Η μικρή ηρωίδα γεννήθηκε μόλις 26 εβδομάδεων, ζυγίζοντας μόλις 625 γραμμάρια. Οι γιατροί δεν έδιναν ελπίδες για να τα καταφέρει η Forrest, ωστόσο εκείνη διέψευσε κάθε ιατρική γνωμάτευση.

Ήταν τόσο πρόωρη η γέννησή της, που γεννήθηκε χωρίς νύχια, τα μάτια της δεν είχαν σχηματιστεί ακριβώς ενώ το δέρμα της ήταν λεπτο σαν χαρτί και ημιδιαφανές.

Όταν πέρασαν 5 εβδομάδες στην Εντατική, ο πατέρας της, Keri, κατάφερε να την επισκεφτεί. Η Forrest έπαθε ανακοπή μπροστά στον πατέρα της ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή ωστόσο οι περιπέτειες δεν είχαν τελειώσει εκεί.

Η Forrest αντιμετώπισε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο κατάφερε να τα ξεπεράσει και αυτά!

Η μητέρα της Forrest υπέστη προεκλαμψία και έτσι οι γιατροί αναγκάστηκαν να πάρουν το βρέφος.

Με την βοήθεια της τεχνολογίας δημιούργησαν μέσα σε μια πλαστική σακούλα συνθήκες μήτρας ώστε να προστατεύσουν αφενός το δέρμα της Forrest αλλά και αφετέρου να καταφέρουν να φτάσει σε ηλικία 30 εβδομάδων.

Η Forrest πλέον είναι 3 μηνών και ζυγίζει 4 κιλά, ενώ έχει ζει στο σπίτι της με τους γονείς της και τα δυο αδέρφια της...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μάτι: Ηχητικό ντοκουμέντο που σοκάρει! «Εντολή υπουργού: Μην γράψεις ευθύνες για ανωτέρους»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή