Μόνο ο Ρόμνεϊ απειλεί τον Ομπάμα

Μόνο ο Μιτ Ρόμνεϊ θα είχε πιθανότητες από τους Ρεπουμπλικάνους υποψηφίους να κερδίσει τον Μπάρακ Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Μόνο ο Ρόμνεϊ απειλεί τον Ομπάμα
1'

Στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας USA Today, ο Ρόμνεϊ προηγείται με μία ποσοστιαία μονάδα του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου. Τα ποσοστά των δύο ανδρών είναι 48% έναντι 47%.

Στην περίπτωση, όμως, που το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων έπαιρνε ο Νιουτ Γκίνγκριτς, ο Μπαράκ Ομπάμα θα κέρδισε με διαφορά. Στη δημοσκόπηση συγκεντρώνουν ποσοστά 40% και 54%μ αντίστοιχα.

Ούτε οι άλλοι δύο υποψήφιοι των Ρεπουμπλικάνων έχουν καλύτερη τύχη. Τον Ρον Πολ θα κέρδιζε ο Ομπάμα με ποσοστό 50% έναντι 43%, ενώ θα υπερτερούσε και απέναντι στον Ρικ Σαντόρουμ, με 51% και 44% αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε μεταξύ της Τρίτης και του Σαββάτου σε 737 ψηφοφόρους, ενδέχεται να ωφελήσουν την εκστρατεία του Ρόμνεϊ για το χρίσμα, καθώς ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης μπορεί να παρουσιαστεί ως ο μοναδικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων που είναι ικανός να κερδίσει τον Ομπάμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή