Σεξουαλικός πόλεμος κατασκόπων: Κινέζα... Μάτα Χάρι αποπλανούσε αξιωματούχους και έκλεβε μυστικά

Και όμως δεν πρόκειται για σενάριο από ταινία αλλά για την πραγματικότητα.
2'

Υπάρχει ένα ρητό που λέει πως «στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται». Τι συμβαίνει όμως όταν... παντρέψουμε τα δυο; Η κατασκοπία σε «ροζ» αποχρώσεις!

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η ιστορία της Κινέζας κατασκόπου με το όνομα Fang Fang ή Christine Fang (κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν είναι και αυτά πραγματικά), η οποία χρησιμοποιούσε το σεξ ως όπλο για να υποκλέψει μυστικά από αξιωματούχους των ΗΠΑ.

Η Κινέζα συνελήφθη από το FBI, όταν άρχισε να κινεί υποψίες καθώς διατηρούσε παράλληλο ερωτικό δεσμό με δυο δημάρχους σε κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Η έρευνα του FBI κράτησε για ένα χρόνο, στον οποίο οι πράκτορες που είχαν αναλάβει την υπόθεση είδαν τα... πάντα!

Η Κινέζα συναντιόταν με γερουσιαστές, επιχειρηματίες, δημάρχους αλλά και κυβερνητικούς αξιωματούχους ενώ είναι άγνωστο τι πληροφορίες έχει συλλέξει αλλά και αν τις έχει μοιραστεί!

Ένας εκ των θυμάτων της Κινέζας... Μάτα Χάρι, ήταν και ο γερουσιαστής Eric Swalwell, με το γραφείο Τύπου του να δηλώνει στη Sun: «Ο γερουσιαστής έχει δώσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο με το οποίο γνωρίστηκαν πριν από οκτώ χρόνια και δεν έχει επαφές μαζί του για πάνω από έξι. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε περαιτέρω».

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη στιγμή της σύλληψής της, η Fang βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε δήμαρχο του Ohio, χωρίς να κατονομαστεί. Το μόνο που είπε στους πράκτορες, ήταν πως ήθελε απλά να βελτιώσει τα... αγγλικά της!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ευρώπη μπροστά στις αποφάσεις: Θα συνεχίσει να «χαϊδεύει» τον Ερντογάν ή θα πάρει επιτέλους μέτρα;