Νέα Υόρκη: Ανακάλυψε κρυφό διαμέρισμα πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου της

Μοιάζει με σενάριο ταινίας τρόμου, η ιστορία όμως είναι  πέρα για πέρα αληθινή.

Νέα Υόρκη: Ανακάλυψε κρυφό διαμέρισμα πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου της
1'

Η Σαμάνθα Χάρτσο προσπαθούσε να ανακαλύψει από που μπαίνει κρύος αέρας στο μπάνιο του σπιτιού της.Φόρεσε λοιπόν τη μάσκα της, εξοπλίστηκε με μία λάμπα και ένα σφυρί και αποφάσισε να ξηλώσει τον καθρέφτη του μπάνιου της. Ηρθε όμως αντιμέτωπη με μία αναπάντεχη ανακάλυψη!


Βρήκε ένα ολόκληρο διαμέρισμα με τρία υπνοδωμάτια κρυμμένο μέσα στο διαμέρισμά της! «Έχεις περάσει σε άλλη διάσταση, προχώρα!» της φώναζε η συγκάτοικός της, ενώ έκανε την...εξερεύνηση.


Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Tik Tok έγινε viral και εκατομμύρια άνθρωποι το παρακολούθησαν. Πολλοί μάλιστα άρχισαν να την επαινούν για τη γενναιότητά της να προχωρήσει στην αναζήτηση χωρίς να ξέρει τι ακριβώς θα συναντήσει.

«Δεν μπορούσα να μην ξέρω τι υπάρχει στην άλλη πλευρά του μπάνιου μου» δήλωσε στο δίκτυο NBC η 26χρονη Σαμάνθα. Απ’ότι φαίνεται ούτε οι διαχειριστές του κτιρίου γνώριζαν την ύπαρξη του κρυφού διαμερίσματος.


Σε πολλούς η απίστευτη περιπέτειά της θύμισε στιγμές από τις ταινίες Parasite και Candyman. Η ίδια η Σαμάνθα καλεί με χιούμορ τους Νεοϋρκέζους που συνήθως έχουν μικρά διαμερίσματα, να μη σταματήσουν να ψάχνουν γιατί ποτέ δεν ξέρουν...τι μπορεί να βρουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, κομμωτήρια και σχολεία - Τι σχεδιάζεται για την εστίαση

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή