«Έξωση» για τα σκυλιά του Μπάιντεν μετά από επιθετική συμπεριφορά

Οι δύο γερμανικοί ποιμενικοί του προεδρικού ζεύγους μετακόμισαν απο το Λευκό Οίκο, μετά απο πληροφορίες οτι δάγκωσαν μέλος της υπηρεσίας ασφαλείας.
2'

Στο σπίτι της οικογένειας Μπάιντεν στο Ντέλαγουέρ επέστρεψαν άρον-άρον οι δύο γερμανικοί ποιμενικοί του Αμερικανού προέδρου, μετά από περιστατικό «επιθετικής συμπεριφοράς», όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο Μέιτζορ, 3 ετών και ο Τσαμπ, 13 ετών ζούσαν στο Λευκό Οίκο από τον Ιανουάριο, μετά την ορκωμοσία του 47ου Αμερικανού προέδρου.


Ο νεαρότερος όμως από τους δύο γερμανικούς ποιμενικούς του προεδρικού ζεύγους, έδειξε επιθετική συμπεριφορά, γαβγίζοντας, ορμώντας, κάνοντας άλματα και πέφτοντας πάνω σε μέλη του προσωπικού και της φρουράς του Λευκού Οίκου, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Οι πηγές μίλησαν για «περιστατικό δαγκώματος», χωρίς να διευκρινίσουν αν υπήρξε τραυματισμός. Το επεισόδιο θεωρήθηκε αρκετά σοβαρό και τα δύο λυκόσκυλα, αποφασίστηκε να μεταφερθούν στο σπίτι των Μπάιντεν στο Ουίλμινγκτον την περασμένη εβδομάδα.

Ο Μέιτζορ, που υιοθέτησαν ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ τον Νοέμβριο του 2018 ενώ βρισκόταν σε καταφύγιο, ήταν ο πρώτος άλλοτε αδέσποτος τετράποδος ένοικος του Λευκού Οίκου.

Δεν έχει γινει γνωστό αν τα δύο λυκόσκυλα που …διατηρούν και λογαριασμό στο Twitter με την επωνυμία «Οι πρώτοι Σκύλοι των ΗΠΑ» θα επιστρέψουν…στην προεδρία ή όχι.

«Επιθετική συμπεριφορά; Ποτέ! Απλά αγαπάω τους ανθρώπους και θέλω να παίζω. Θα μου λείψει ο Λευκός Οίκος. -Μέιτζορ»...«έγραψε» ο σκύλος στο Twitter

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, κομμωτήρια και σχολεία - Τι σχεδιάζεται για την εστίαση