Κλαδί ελιάς από τη Βασίλισσα Ελισάβετ; Το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα στο ζεύγος Σάσεξ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αναλαμβάνει πλέον να διαχειριστεί προσωπικά το «φάκελο Χάρι-Μέγκαν», εκδίδοντας αυστηρή οδηγία προς όλους τους εργαζόμενους του Παλατιού να μην κάνουν την παραμικρή δήλωση για το θέμα.

Κλαδί ελιάς από τη Βασίλισσα Ελισάβετ; Το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα στο ζεύγος Σάσεξ
3'

Μέσα στις επόμενες ημέρες μάλιστα, η 94χρονη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου θα σηκώσει σύμφωνα με πληροφορίες το τηλέφωνο και θα μιλήσει προσωπικά με τον εγγονό της Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν, σε μία προσπάθεια να γεφυρώσει το μεταξύ τους χάσμα, μετά την πολύκροτη συνέντευξή του ζεύγους στην Όπρα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail βιάζεται να κλείσει το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους, γι’ αυτό και πιστεύει ότι μετά τις συνεντεύξεις, τις ανακοινώσεις και τα εμπρηστικά δημοσιεύματα ήρθε η ώρα για μια πιο προσωπική και «ευαίσθητη προσέγγιση».

Οργή από τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας


Τη…φιλειρηνική διάθεση της Βασίλισσας δε φαίνεται να συμμερίζονται ωστόσο τα άλλα μέλη της οικογένειας, όπως ο Πρίγκιπας Κάρολος, αλλά και ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Ο Πρίγκιπας Χάρι δήλωσε στην Όπρα Γουίνφρεϊ ότι ο πατέρας του Κάρολος τον απογοήτευσε, καθώς για μεγάλο διάστημα δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του, μετά την απόφασή του γιού του να εγκαταλείψει τα βασιλικά καθήκοντα.
Απογοητευμένος και προδομένος όμως νιώθει σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και ο αδελφός του Χάρι, Ουίλιαμ, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη της Μέγκαν ότι η σύζυγός του Κέιτ την είχε κάνει να κλάψει πριν από το γάμο της με το Χάρι και μάλιστα για μία ασήμαντη αφορμή.


«Αθώα» η Βασίλισσα στις καταγγελίες περί ρατσισμού


Μέσα στο όργιο των αποκαλύψεων πάντως, ο Χάρι και η Μέγκαν μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη Βασίλισσα Ελισάβετ και το σύζυγό της. Τόνισαν ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν εκείνοι που εξέφρασαν ανησυχία για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα του δέρματος του μωρού. Η Μέγκαν τόνισε μάλιστα «πόσο υπέροχη και γενναιόδωρη» ήταν απέναντί της η γιαγιά του Χάρι.

H Bασίλισσα Ελισάβετ με το ζεύγος ΣάσεξA.P

Ο πόλεμος των Σάσεξ με το Παλάτι θα συνεχιστεί


Και ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι η πρωτοβουλία της Βασίλισσας θα μειώσει την ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, πολλοί ειναι εκείνοι που θεωρούν βέβαιο ότι θα σκάσει και άλλη «βόμβα» στο Μπάκιγχαμ. Δεκάδες μέλη του προσωπικού «βράζουν» μετά τη συνέντευξη και θέλουν να δώσουν τη δική τους εκδοχή γιατί πιστεύουν ότι στοχοποιούνται.

Όσο για τη Μέγκαν και το Χάρι μπορεί να έχουν δηλώσει ότι αυτή η συνέντευξη ήταν η «τελευταία τους λέξη» για τα έργα και τις ημέρες τους στο Μπάκιγχαμ. Ήθελαν να δώσουν τη δική τους εκδοχή, να κλείσουν το θέμα και να προχωρήσουν, όπως τόνισαν πολλοί όμως αμφιβάλλουν. Οι «κακές γλώσσες»επιμένουν οτι η πρώην ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ δυσκολεύεται να μείνει μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καθαρά Δευτέρα 2021: Σκέψεις για έκτακτο σχέδιο προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα