Θρίλερ με την εξαφάνιση διάσημης σεφ: Αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες (pics)

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης σεφ Sarm Heslop, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται εδώ και δύο εβδομάδες.

Θρίλερ με την εξαφάνιση διάσημης σεφ: Αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες (pics)
Pixabay
2'

Η Sarm έφυγε από τη Βρετανία και πήγε στην Καραϊβική το 2019. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μαγειρική και πολύ γρήγορα γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Αμερικανό ιστιοφόρο Ryan Bane, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Οι δυο τους ζούσαν ευτυχισμένοι στο νησί μέχρι που ξαφνικά την Κυριακή 7 Μαρτίου, η Sarm εξαφανίστηκε από το «Siren Song» το γιοτ του Ryan, που ήταν αγκυροβολημένο στα ανοικτά των ακτών του Αγίου Ιωάννη στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ

Σύμφωνα με τον Ryan, το ζευγάρι είχε πάει σε ένα εστιατόριο, από όπου έφυγαν γύρω στις 10 το βράδυ και επέστρεψαν στο γιοτ τους. Έπεσαν για ύπνο και ο Ryan ξύπνησε στις 2 τα ξημερώματα από τον συναγερμό και είδε ότι η Sarm έλειπε. Αμέσως η αστυνομία αλλά και ντόπιοι εθελοντές «σάρωσαν» ξηρά και θάλασσα αλλά δε βρήκαν ίχνος της αγνοούμενης σεφ.

Δείτε φωτογραφίες της αγνοούμενης Sarm Heslop στη Gallery:

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι το γιοτ του Αμερικανού, που θα μπορούσε να «κρύβει» τις απαντήσεις για την εξαφάνιση της Σαρμ, δεν έχει ακόμα ερευνηθεί από την αστυνομία.

Αρχικά ειπώθηκε ότι ο 44χρονος Ryan καθυστέρησε σχεδόν 10 ώρες να αναφέρει την εξαφάνιση της φίλης τους αλλά ο δικηγορός του, Ντέιβιντ Κάτι είπε ότι αυτό είναι ψευδές και ότι, στην πραγματικότητα, ο Ryan κάλεσε την αστυνομία στις 2.30 π.μ. αφού ανακάλυψε ότι είχε εξαφανιστεί.

Παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας της Sarm για οποιαδήποτε πληροφορία, ο Ryan δεν έχει μιλήσει δημόσια για εκείνη. «Ο Bane ελπίζει ότι η Sarm είναι ζωντανή και η σκέψη του είναι σε εκείνη και την οικογένειά της. Έψαξε για εκείνη και θα συνεχίσει να το κάνει. Ο Ryan είναι συντετριμμένος από την εξαφάνιση της Sarm» ανέφερε μέσω δήλωσής του ο δικηγόρος του.

Φίλοι της Sarm επιμένουν ότι δεν «δείχνουν» τον Ryan για την εξαφάνιση της Sarm απλά θέλουν να τους βοηθήσει να τη βρουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, εστίαση και μετακινήσεις εκτός νομού – Όλες οι ημερομηνίες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή