Όργιο φημολογίας: Παραιτήθηκε η διευθύντρια του ιδρύματος των Μέγκαν-Χάρι

Οι «κακές γλώσσες» στο Λονδίνο οργιάζουν. Λίγο πριν κλείσει χρόνο στο πόστο της , η διευθύντρια του φιλανθρωπικού ιδρύματος Archewell foundation που έχουν ιδρύσει οι «έκπτωτοι πρίγκηπες» παραιτήθηκε.
3'

Η Κάθριν Σαιντ Λόρεν που εργαζόταν επί χρόνια σε φιλανθρωπικές εκστρατείες του Μπιλ Γκέιτς είχε αναλάβει τη θέση της διευθύντριας στο ίδρυμα του ζεύγους τον περασμένο Απρίλιο. Για λόγους ωστόσο που μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι, το «δεξί χέρι» της Μέγκαν και του Χάρι, παραιτήθηκε.

Το ζεύγος Σάσεξ το επιβεβαίωσε με μία λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέροντας ότι η Σαιντ Λόρεν θα συνεχίσει να παρέχει στρατηγική καθοδήγηση υψηλού επιπέδου στο ίδρυμα, το οποίο βοήθησε να ξεκινήσει τον περασμένο χρόνο.


Τη θέση της θα πάρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ζεύγους στη Βρετανία, Τζέιμς Χολτ ο οποίος δεν πρόκειται να αντικατασταθεί άμεσα, γεγονός που σημαίνει ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δε θα έχουν πλέον επίσημη εκπροσώπηση στο Λονδίνο και θα διαχειρίζονται τις σχέσεις τους με τα μίντια από τις ΗΠΑ.

Εκανε μπούλινγκ η Μέγκαν στους συνεργάτες της;


Η παραίτηση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήταν υπεύθυνη για μπούλινγκ εις βάρος του προσωπικού του Παλατιού. Το τελευταίο διάστημα οι βρετανικές ταμπλόιντ έχουν αναφερθεί πολλές φορές στην απαράδεκτη συμπεριφορά της και τις παράλογες απαιτήσεις που φέρεται να είχε απο το προσωπικό που ξεσπούσε συχνά σε κλάμματα και σύμφωνα με πληροφορίες «υπέφερε» στο πλευρό της.

Η Μέγκαν Μαρκλ αρνείται κατηγορηματικά ότι έκανε μπούλινγκ στους συνεργάτες της, οι κατηγορίες όμως είχαν ρίξει λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης που μαίνεται ανάμεσα στην πρώην ηθοποιό και το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Οι υποστηρικτές του ζεύγους λένε οτι οι καταγγελίες αυτές ειναι «υποκινούμενες» και κατασκευασμένες, ιδιαίτερα μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε το ζεύγος στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Οι συγκεκριμένες κατηγορίες περιέχονται σε ένα e-mail που είχε λάβει ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ζεύγους το 2018 και στη συνέχεια διέρρευσε στους Times.

Σειρά παραιτήσεων απο συνεργάτες του ζεύγους Σάσεξ

Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάτες της Μέγκαν Μαρκλ παραιτούνται. Τον Νοέμβριο του 2018, η Sun αποκάλυψε ότι Κέιτ και Μέγκαν είχαν διαφωνήσει για τον τρόπο που η Αμερικανίδα πριγκίπισσα μιλούσε στο προσωπικό. Η Μελίσα Τουάμπτι είχε παραιτηθεί από προσωπική βοηθός της Μέγκαν, ενώ σύμφωνα με αναφορές είχε ξεσπάσει σε κλάματα λόγω των υπερβολικών της απαιτήσεων.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, Χάρι και Μέγκαν μοιράστηκαν ως προσωπική γραμματέα και βοηθό τη Σαμάνθα Κοέν, που παραιτήθηκε μετά από 17 χρόνια εργασίας για τη βασιλική οικογένεια.
Τον Ιανουάριο του 2019, παραιτήθηκε η γυναίκα σωματοφύλακας της Μέγκαν, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί για λόγους ασφαλείας. Η παρουσία της κοντά στους Σάσεξ διήρκησε μόλις έξι μήνες. Το καλοκαίρι του 2019 αποκαλύφθηκε ότι η Μέγκαν άλλαξε τρεις νταντάδες σε μόλις έξι εβδομάδες αφότου γεννήθηκε ο γιος της Άρτσι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: 206 ιδιώτες γιατροί στη «μάχη» με τον ιό - «Λεκές στο ιατρικό σώμα η επίταξη»