Σοκαριστική αποκάλυψη Αμερικανού αξιωματούχου: «Είδα τον εξωγήινο του Ρόσγουελ - Πώς έμοιαζε»

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία για το τι πραγματικά έγινε το 1947 στην έρημο του Νέο Μεξικού, έρχονται στη δημοσιότητα.

Σοκαριστική αποκάλυψη Αμερικανού αξιωματούχου: «Είδα τον εξωγήινο του Ρόσγουελ - Πώς έμοιαζε»
1'

Έχουν περάσει 77 χρόνια από το συμβάν στο Νέο Μεξικό, στην πόλη Ρόσγουελ όπου μέχρι και σήμερα θεωρείται ως η μόνη απόδειξη πως εξωγήινοι επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας.

Οι ΗΠΑ αμέσως ανέφεραν πως δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, κλείνοντας άρον-άρον την υπόθεση, παρά το γεγονός πως κανένας μετεωρολογικός σταθμός δεν είχε κάνει κάποια τέτοια κίνηση.

Σήμερα, 77 ολόκληρα χρόνια μετά, το μυστήριο παραμένει. Ο Walter Hault, ένας εκ των εκπροσώπων Τύπου του Στρατού τότε, αποφάσισε να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη στο Ρόσγουελ.

O Walter Hault

Οι φίλοι του, Dennis Bathaser και Wendy Connors, κινηματογράφησαν τον Hault το 2000, ο οποίος από τη μεριά του εξομολογήθηκε τις εμπειρίες του από εξωγήινους.

Σε κάποιο σημείο η συζήτηση έφτασε στο Ρόσγουελ, με τον Hault να δηλώνει on camera πως βρέθηκε μια σορός στα συντρίμμια, η οποία ήταν αρκετά μικρή και θύμιζε περισσότερο ένα παιδί 10-11 ετών!

Πρόσθεσε πως η σορός ήταν πολύ χτυπημένη από την πτώση ενώ δεν μπορούσε να θυμηθεί το χρώμα.

Το video έφερε στη δημοσιότητα ο Anthony Bragalia, ερευνητής UFO, λίγες ημέρες μετά από την επιβεβαίωση του Πενταγώνου για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή ο αμερικανικός στρατός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Το πρώτο Σαββατοκύριακο ελευθερίας: Πώς θα ταξιδέψουμε – Πού πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα