Θρίλερ στην Καλιφόρνια: Τριμελής οικογένεια πέθανε σε πεζοπορία – Κανένα ίχνος δολοφονίας

Μια τριμελής οικογένεια από την κομητεία Mariposa της Καλιφόρνια βρέθηκε νεκρή, μαζί με τον σκύλο τους - Είναι ακόμα ασαφές τι τους συνέβη.

Θρίλερ στην Καλιφόρνια: Τριμελής οικογένεια πέθανε σε πεζοπορία – Κανένα ίχνος δολοφονίας
Ο μηχανικός της Google, John Gerrish, η σύζυγός του Ellen Chung σε παλαιότερη φωτογραφία
perezhilton.com
1'

Ο μηχανικός της Google, John Gerrish, η σύζυγός του Ellen Chung και η μόλις ενός έτους κόρη τους Aurelia Miju είχαν εξαφανιστεί από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Η τελευταία ανάρτηση των γονιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν νωρίς το πρωί της Κυριακής. Συγκεκριμένα – σύμφωνα με την ιστοσελίδα Perez Hilton – δημοσίευσαν μια φωτογραφία του σακιδίου με το οποίο συνήθιζαν να κουβαλάνε το κοριτσάκι τους όταν πήγαιναν για πεζοπορία.

https://www.instagram.com/p/BkhLD4khDUY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σερίφη της κομητείας Mariposa ξεκίνησε μια επιχείρηση αναζήτησης και διάσωσης σε τοπικές περιοχές πεζοπορίας και γρήγορα εντόπισε το όχημά τους στην πύλη του Εθνικού Δάσους της Σιέρα.

Δυστυχώς, η έρευνα τελείωσε, γύρω στις 10 το πρωί της Τρίτης, όταν όλα τα μέλη της οικογένειας αλλά και ο σκύλος τους βρέθηκαν νεκροί, σε ένα μονοπάτι κοντά στην περιοχή του Devil's Gulch.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι τους σκότωσε. Δεν υπήρχε ίχνος τραύματος ή επίθεσης σε ζώα, δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί κατέρρευσε τόσο γρήγορα ο αφγανικός στρατός απέναντι στους Ταλιμπάν: 6 λόγοι για την πανωλεθρία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή