Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της κινηματογραφίστριας - «Μας λείπεις Χαλίνα»

Ο σύζυγος της Χαλίνα Χάτσινς, της κινηματογραφίστριας που έχασε την ζωή της στα γυρίσματα της ταινίας Rust ,όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε κατά λάθος με γεμάτο όπλο, έκανε την πρώτη του ανάρτηση, αποχαιρετώντας με μία τρυφερή φωτογραφία την αγαπημένη του.

O σύζυγος και ο γιός της Χαλίνα Χάτσινς
O σύζυγος και ο γιός της Χαλίνα Χάτσινς
Ιnstagram
1'

Η σύζυγός του Χαλίνα Χάτσινς έχασε την ζωή της στα γυρίσματα της ταινίας Rust, όταν το όπλο που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε, υπό άγνωστες συνθήκες.

Ο Μάθιου Χάτσινς θέλησε με τον τρόπο του να τιμήσει τη μνήμη της αδικοχαμένης συζύγου του. Ανέβασε μία φωτογραφία με την ίδια και τον 9χρονο γιο τους και έγραψε στη λεζάντα: «Μας λείπεις Χαλίνα».

https://www.instagram.com/p/CVXoGlZFAKK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ημέρα του ατυχήματος, σε συνέντευξή του στο Insider ο σύζυγός της είχε δηλώσει: «Δεν υπάρχουν λέξεις για να μιλήσω για αυτή την κατάσταση. Δεν θα μπορέσω να σχολιάσω το τι περνάμε αυτή την στιγμή.

Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλοι ήταν τόσο υποστηρικτικοί. Νομίζω ότι θα χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο για να μπορέσουμε να περιγράψουμε την ζωή της με τρόπο που θα είναι πιο εύκολος για εμάς».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου η κηδεία της

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η «άγνωστη» Φώφη Γεννηματά και η κατάρα του καρκίνου που ταλαιπώρησε την οικογένειά της

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή