Δολοφονία στον Βόλο: Ο 39χρονος αρνείται ότι σκότωσε τη μητέρα του δικηγόρου του

Εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της μητέρας του δικηγόρου στον Βόλο από τον 39χρονο, που σκότωσε τη νονά του με 42 μαχαιριές

Δράστης δολοφονίας στον Βόλο
Ο 39χρονος δράστης, που σκότωσε την νονά του με 42 μαχαιριές
magnesianews.gr
2'

Όπως ισχυρίστηκε ο νέος νομικός του εκπρόσωπος Γιώργος Κακαράντζας στο STAR, ο 39χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι σκότωσε τη μητέρα του δικηγόρου του πριν από 12 χρόνια.

Ο δικηγόρος ανέφερε για την ταυτοποίηση του DNA πως «το DNA αποτελεί μια ένδειξη. Όταν μπορεί να δικαιολογηθεί η παρουσία του ευρήματος αυτού, τότε θεωρώ ότι δεν αποτελεί απόδειξη».

Υπενθυμίζεται πως η δολοφονία που έγινε τον Αύγουστο του 2009 με θύμα την 69χρονη εξιχνιάστηκε μετά την ομολογία του κατηγορούμενου ότι κατακρεούργησε τη νονά του με 42 μαχαιριές.

Τα δύο εγκλήματα είχαν πολλά κοινά σημεία και οι αρχές αποφάσισαν να συγκρίνουν το DNA του δράστη με το γενετικό υλικό που είχαν βρει στο σώμα και τα νύχια της 69χρονης που είχε παλέψει για τη ζωή της πριν από 12 χρόνια.

Ο 39χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη νονά του και κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του δικηγόρου πριν από 12 χρόνια.

Τα δύο δείγματα ταυτοποιήθηκαν και απέδειξαν ότι ο 39χρονος ήταν εκείνος που είχε σκοτώσει και τη μητέρα του δικηγόρου του, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι το γενετικό υλικό του δράστη βρέθηκε και σε κάποια μπολάκια παγωτού που υπήρχαν στο σπίτι της μητέρας του δικηγόρου, όπου τελέστηκε το έγκλημα. Κατηγορούμενος και θύμα είχαν φάει μαζί παγωτό πριν γίνει η στυγερή δολοφονία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Τα τρία «ναι» που πήρε ο Ατζούν - Ποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι

Πυροβολισμοί στη Νίκαια: Αυτός είναι ο νεκρός στο βενζινάδικο - Το προφίλ του

GNTM: Η Όλγα «τρέλανε» και τα άλογα με την πιο «καυτή» της φωτογράφιση (photos)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή