Γαλλία: Σύγχρονη Μήδεια κατηγορείται ότι σκότωσε το 10χρονο γιό της - Βρέθηκε νεκρός σε βαλίτσα

Κατηγορίες σε μία 33χρονη γυναίκα που όπως όλα δείχνουν σκότωσε το 10χρονο γιό της και έβαλε το πτώμα του σε μία βαλίτσα, απήγγειλαν οι αρχές στη Γαλλία.
Φρικτό έγκλημα συγκλονίζει τη Γαλλία
2'

Οι γαλλικές αρχές απήγγειλαν κατηγορίες σε μια γυναίκα για το φόνο του γιού της, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα. Σε δήλωσή της η εισαγγελέας του Meaux Λορελίν Περεφίτ είπε ότι η 33χρονη γυναίκα «δεν εξήγησε τα γεγονότα» και «απέφυγε» να αναφερθεί στις πράξεις της μετά τον θάνατο του γιου της, ανέφερε το News.in-24

Κατηγορειται για ανθρωποκτονία απο πρόθεση παιδιού κάτω των 15 ετών, πρόσθεσε ο εισαγγελέας. Οι αρχές ανέφεραν επίσης πως η νεκροψία έδειξε ότι το παιδί «σκοτώθηκε με αιχμηρό όπλο, σαν μαχαίρι» και «δέχθηκε πολλαπλά θανατηφόρα χτυπήματα στο λαιμό και στο στήθος».

Το πτώμα του αγοριού βρέθηκε την Πέμπτη σε μια βαλίτσα 100 μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας στο Seine-et-Marne. Οι αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση την Τετάρτη, αφού ο πατέρας του παιδιού κάλεσε την αστυνομία όταν επέστρεψε στο σπίτι και δεν βρήκε τη γυναίκα και τον γιο του, σύμφωνα με το 24 News Recorder. Οι εισαγγελείς είπαν ότι το σώμα του παιδιού είχε μπει σε μια βαλίτσα την οποία η γυναίκα προσπάθησε να πετάξει σε κοντινό κάδο απορριμμάτων.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι για να καθαρίσει, αλλά οι ερευνητές βρήκαν αργότερα κηλίδες αίματος στο σπίτι. Φέρεται επίσης να πέταξε τα εργαλεία καθαρισμού στον κάδο απορριμμάτων ενός γείτονα. Συνελήφθη την Παρασκευή (28/1) στο σπίτι της αδερφής της, 30 χιλιόμετρα από το σπίτι της. Οι ερευνητές είπαν επίσης ότι βρήκαν ένα ματωμένο μαχαίρι στην κατοχή της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.